sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Pompulahuivit



Tein kummitytölleni ja hänen pikkusiskolleen kaulahuivit. Idean sain Nupu Nupu-blogista. Lasten versio blogissa on Bactus ja aikuiselle on oma versionsa erityisen pitkillä 'hännillä'. Lapselle lyhyemmät 'hännät' on varmasti sekä turvallisemmat että käytännöllisemmät. Itse en vaan Bactuksesta jostain syystä innostu joten päädyin tekemään Tailwindit. Ja hyvät tuli!


Tailwindissä reunaan tulee kaunis icord-reunus joka tekee huivista viimeistellyn näköisen. Lankavalintani vaikuttaa hyvältä ja pehmeältä, ja riittävän isot tupsut päissä saa huivin asettumaan kivasti. Isommassa huivissa myös tupsut on selvästi isommat. Tämän kokoiset tupsut nielee jo aika lailla lankaa, mutta tässä tapauksessa se oli vain hyvä, koska pääsin täten eroon 7-V langan jämistä. 

Niin kivat tuli, että ei nämä tähän loppuneet! Seuraavaksi nuorimmaiselleni ja sitten itselleni! Rakkauteni lempiväriini konjakkiin (tai jotain sinne päin) on muuten oleellisesti syventynyt aikaisemmasta ja olen hankkinut uudet ihanan väriset silmälasit. Joten, ainakin oman huivin värit alkaa olla valittu! 

Järkytyin muuten aika lailla kun huomasin, että huovutettuja tossuja lukuun ottamatta, en ole saanut mitään neulottua postattua juhannuksen jälkeen! En voi uskoa tätä todeksi... Todella monta projektia olen päätynyt purkamaan kun ei ole tuntunut hyvältä, mutta en kyllä tajunnut ongelman olevan näin pahan... Nyt onneksi vaikuttaa paremmalta, joten eiköhän tämä tästä!


Malli: Tailwind
Lanka: Viking Alpaca Storm, tupsuihin 7-V
Menekki: Pienempään juuri vajaa 50g ja isompaan vajaa 100g
Ostopaikka: Adlibris ja Prisma (?)
Puikot: 5mm koivuiset KnitPron pyöröpuikot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti