sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Rairuohonvihreää


Äitini syntymäpäivä lähestyy ja päätin ommella hänellekin Jujunan Tasku-mekon keväisessä rairuohonvihreässä. Kangas on Eurokankaan ohutta joustocollegea. Ja onpa muuten pirteä väri! Tässä ensimmäisessä kuvassa väri toistuu lähimmäksi oikeaa, ainakin omalla näytölläni. Alemman kuvan taustan väri onkin kaikkea muuta kuin pirteä! Nyt saisi nähdä todella vaivaa jos haluaisi kuviin kivan taustan ja sellaiseen ei tänään ollut aikaa. Joten, näillä mennään.


Siskoni tuli sattumalta käymään kun viimeistelin mekkoa ja sain kuvattua sen hänen päällään. Äitini on noin numeroa kahta isompi kuin siskoni, joten uskon mekon olevan aika lailla juuri oikean kokoinen. On se aina jännä tehdä toiselle kun ei saa sovitettua ompeluvaiheessa.

Aivan meinaa tästä tulla ompelublogi... Olen itse asiassa ommellut muutakin, mm. paitoja pojalleni. Toki sohvalla ollessani olen neuonut ja tyypilliseen tapaan ei oo aina mennyt kuin Strömsössä... On se sellaista ja ajoittain varsin lannistavaakin. Mutta, oltiin miehen kanssa kaupungilla eilen ikään kuin treffeillä ja molemmilla oli päällä useampi kutomani vaate, mm. pipot ja sormikkaat, ja kylläpä vaan tuntui kivalta ja näytti hyvältä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti