sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Pojalle toiveiden mukainen pipo


Otettiin pojalle toinen haalari käyttöön kun Helsinkiinkin saatiin kunnolla lunta ja pakkaskelit. Haalari vaati kaverikseen lämpimän pipon. Langan olen hankkinut jo pari vuotta sitten, kun samainen haalari oli isoveikan käytössä. Olin tuolloin arvioinut langankulutuksen pieleen kun isoveikan pipoon sitä kului vain vajaa kerä, koska tein kahdella eri värillä. Pikkuveikka ilmoitti haluavansa palmikkopipon ihailtuaan sellaista päiväkotikaverin päässä. 


Tällainen malli löyty ilmaisena Ravelrystä. Merkin kiinnitin tällä kertaa eri tavalla kuin yleensä. Ensimmäinen yritys menikin siksi purkuun. Resoria piti venyttää monempiin suuntiin kun merkkiä ompeli jotta se pipon päässä ollessa, resorin venyessä, asettui hyvin. Tein resorin mallista poiketen 1o,1n koska halusin harjoitella tubular cast on:ia, enkä osaa tehdä sillä tekniikalla 2o,2n-resoria (vielä). Poika toivoisi vielä tupsua, mutta sitä ei vielä tänään ehditty tehdä. 


Heti tuli käyttöön pojalle mieleinen pipo. Täytyy tunnustaa, että lavastettu kuva! Poika luistelee aina kypärä päässä mutta tässä hetken, kuvauksen ajan, ilman kypärää.


Malli: Jason's cashmere hat , mutta yksi mallikerta vähemmän ympärysmitassa, eli 84s
Lanka: Semilla Grosso
Menekki: 92g
Ostopaikka: Snurre
Puikot: resori 4mm, sen jälkeen 4,5mm bambuiset sukkapuikot
Koko: 55

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti