perjantai 22. kesäkuuta 2018

Lunta juhannuksena?


No, ei onneksi tullut lunta tänä juhannuksena. Vaikka tuntuukin, että sääjumalat ilkuu pilvenreunalla kun lämpötila juuri juhannusviikonlopuksi tippuu kymmenen astetta- ähäkutti! No, ei se mitään koska täältä pesee vastaisku - pipo!


Kokovartalokashimirissa tarkenee... Pipolangat hain eilen työmatkalla Snurresta. Siitä huolimatta että satoi vettä, menin pyörällä. Menin itse asiassa ihan muissa asioissa, mutta kun tähän lankaan törmäsi, oli se rakkautta ensi silmäyksellä. Lanka oli juuri se lohtu mitä kaipasin, kun viimeisillä voimilla vielä sinnittelen viikon töissä ennen lomaa. Ja kotimatka taittuikin sitten sateesta huolimatta ihan eri fiiliksillä, kun tiesin saavani käpertyä illalla sohvannurkkaan lankani kanssa.

Kudoin pipon samoin tein ja uhosin, että en ota sitä päästäni koko viikonloppuna. Tämä on I-H-A-N-A! Kaksi kerää meni, ja n. metri jäi lankaa. Reunaan virkkasin kiinteitä silmukoita, koska näytti ilman sitä keskeneräiseltä.

Tein jo jokin aika sitten tällaisia merkkejä tuotteiden signeeraamiseen. Pipo on ensimmäinen työ johon tällaisen kiinnitän. Jos ja kun joku ihmettelee, että mikä ihmeen LAM, niin ihan tuosta blogin nimestä sen nappasin. Ja ruotsiksihan karitsa on lamm. Kaiken kukkuraksi kirjaimet viittaa omiin nimikirjaimiin, joten oikea signeeraus siis!


Malli: Peruspipo jossa aloitus 60s, aina oikeaa kunnes n. 22cm ja sen jälkeen melko napakka kavennus. Reunaan kiinteitä silmukoita.
Lanka: Cardiff Cashmere 25g/45m
Menekki: 49g
Ostopaikka: Snurre
Puikot: 5mm koivuiset KnitPron pyöröpuikot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti