tiistai 17. maaliskuuta 2020

Hide and seek



Lähdettiin miehen kanssa pyöräilylle viikonloppuna auringon paistaessa  keväisesti. Nappasin juuri pättelemäni jämälankasukat mukaani kuvia ajatellen ja pohdin, että taustaksi sopisi joku grafitti. Enpä olisi uskonut kuinka hieno tausta sukille löytyisi, ihan sattumalta! Kuvat sulautuu niin hienosti taustaansa, että niitä ei melkein huomaa.

Sukat on kudottu kokonaan Nallen jämistä. Osa väreistä on itse karamellivärillä värjäämiäni, koska jämälankani oli niin tylsiä. On ollut jännä huomata, miten eri värit ja eri merkkiset värit käyttäytyy eri tavalla. Sekä vaalein turkoosi ja kirkas vihreä on värjätty vihreällä, mutta eri merkkisellä, karamellivärillä ja lopputulos on näinkin erilainen. Lilasta langasta tuli himppusen meleerattua, vaikka on saman merkkinen väri kuin tuo kirkas vihreä.

Aloitin sukat mieheni tai veljeni mielessä, mutta huomasin liian myöhään, että kantapää jäi liian matalaksi niin isoihin jalkoihin. Joten, päätin tehdä vähän pienempää kokoa ja nämäkin sukat taitaa siten päätyä hyväntekeväisyyteen.


Malli: perusmalli hollantilaisella kantapäällä, 17 nostettua kerrosta kantapäässä
Lanka: Novitan Nalle 
Menekki: 92g
Ostopaikka: Ikivanhaa lanka
Puikot: nro 2,5 koivuiset
Koko: 41-42

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti