torstai 23. maaliskuuta 2017

On the beach on the beach

Kudon siis tällä hetkellä Isabel Kraemerin ilmaisohjetta On the beach kirjaimellisesti on the beach , eli rannalla. Hassun yhteensattuman tajusin vasta täällä perillä. Arvasin että perillä olisi varsin kuuma, joten villalangan käsitteleminen ei houkutellut. Olin aikaisemmin ostanut Dropsin jostain alesta Belle-lankaa mustana ja koska lanka on pääosin puuvillaa, ajattelin sen käsittelemisen olevan mahdollista myös kuumassa. Puuvillan lisäksi langassa on 14% pellavaa ja lanka tuntuu määrään nähden yllättävän pellavaiselta ja laskeutuu ihanasti. Näiden lisäksi langassa on 33% viskoosia, mutta sen vaikutusta en osaa arvioida. 



4-vuotiaan kuvaajan sormikin tuli ikuistettua; nää on just näitä parhaita muistoja!


En ehtinyt aloittaa työtä kotona vaan otin puikot ja lankaa mukaan koneeseen ajatuksenani kutoa kun lapsi yölennolla nukahtaa. No, ei ehkä paras idea aloittaa uutta projektia keskellä yötä pimeässä lentokoneessa... heh! Purin neljä kertaa ja lopetin yrittämisen; milloin oli aloituksessa liian isot puikot, milloin olin tehnyt M1R lisäykset nurjalla puolen väärin ja sain aikaan valtavia reikiä ja ... Kyllä harmitti, kun hyvin käynnissä ollutta neuletta olis kutonut pitkät pätkät elokuvaa katsellen. Täällä perillä sain projektin vihdoin käyntiin!

Ihastuin Ravelryssä Ankestrickin julkaisemaan Surf (ahoi) ohjeeseen johon oli saatu inspiraatio rannalla.Kuvasin itsekin rannalla luonnon taidetta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti