tiistai 2. toukokuuta 2017

Lankakauppa Vancouverissa

Viimeaikoina olen saanut aikaiseksi enemmän lankakauppapäivityksiä kuin valmiiden tuotosten esittelyitä. Olin jälleen työmatkalla, tällä kertaa Vancouverissa Kanadassa. Etukäteen googlailin ja totesin innoissani, että lankakauppoja kaupungista löytyy yllin kyllin, joista monia oli netissä kehuttu. Totuus iski kuitenkin perillä... Vapaa-aikaa oli niukasti ja useimmat lankakaupat sijaitsivat n. 5km etäisyydellä hotellilta ja lähes kaikki vielä eri suuntiin. Höh!

Viimeisenä päivänä oli muutama tunti aikaa ennen lentokentälle lähtöä ja tuolloin lähdimme pienelle sightseeingille. Suuntasimme Granville Islandille joka siis todellisuudessa ei ole saari, vaikka sinne veneellä menimmekin. Saarella oli upeat kauppahallit ja muita pikkukauppoja, paljon käsityötuotteita ja ruokaa. Granville Islandilla on myös Maiwa lankakauppa. Kauppa on varsin huomaamaton ulkoapäin, itse jouduin hieman etsimään. Parhaiten se löytyy kävelemällä suoraan venelaiturista eteenpäin n. 150m.


Valikoima ei ollut erityisen runsas mutta laadukas. Kaupassa oli myös laaja valikoima erilaisia luksuslankoja värjäämättöminä, mm. baby alpakkaa, baby kamelia, kashmiria, silkkiä ja erilaisia sekoituksia. 



Osassa tuotteista oli tuntuva alennus (1 Kanadan dollari = n. 0,7€). Langat oli hieman suomen hintoja huokeampia ja joissain oli tuntuva alennus.






















Granville Islandille menimme tällaisella pienellä veneellä joka on kuin suoraan jostain satukirjasta. Menopaluulippu maksoi 6 dollaria, matka kesti parisen minuuttia. Samaisella veneellä voi myös tehdä kieroajelun ja kesällä se olisi varmasti mukavaa. Meillä sattui sinä päivänä huono keli joten lyhyt edestakainen matka sai riittää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti