sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Dodo Tallipihalla



Minulla oli syntymäpäivä jo kesällä. Sain valita langan ja siskoni lupasi neuloa minulle huivin. Monen mutkan kautta sain sitten huivin eilen. Yksi syy miksi huivin saaminen venyi oli se, että huuhdellessa lanka(Madelinetosh Tosh Merino Light) päästi kovasti väriä ja siskoni oli epävarma mitä tehdä asian suhteen. No, lisäsi sitten etikkaa veteen joka ehkä ratkaisi ongelman, tai sitten irtoväri vaan loppui lopulta. 


Huivi on siis Heidi Alanderin Dodo. Vaikka en varsinaisesti ole romanttisen tyylin suosija (enemmänkin minimalisti), niin mustana tämä huivi on todella kiva. Eikä tuo värikään näytä liian haalistuneelta, vaan väri on mukavan eläväinen! 


Olimme Tampereella suvun kesken viettämässä pikkujoulua- tai no, syötiin yhdessä ja vaihdeltiin lahjoja. Kävimme Tallinpihan jouluun tutustumassa ja lopulta tuli vähän joulumieltä. Olihan siellä niin tunnelmallista!
  

Kaupat olivat ihanan tunnelmallisia, ja ovat kuulemma auki ympäri vuoden! Täällä pitää käydä jatkossakin. Kuvia tuli näpsittyä melko vähän, mutta tuo romanttinen kaappi vaan sopi niin hyvin huivin taustaksi, että päätettiin näpsäistä kuvat sen edessä.

Lapsetkin oli huomioitu Tallipihalla; oli karuselli, lampaita, aasi ja hevosajelua. 

Mukavaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti