sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Find your fade..... eiku energy!

Näin find your fade huivin ohjeen Titityyn sivuilla vuodenvaihteessa ja ihastuin silmämräpäyksessä! Ja ihastuneen vaikuttaa aika moni muukin, kun katsoo aloitettujen projektien määrää Ravelryssä - alle kahdessa kuukaudessa - huh! Oman huivini värien valinta tapahtui samaan tapaan silmänräpäyksessä. Ennenstään löytyi jo kahta sävyä Hedgehog fibersin sockia joista en ollut mielessäni oikein keksinyt sopivaa mallia ja kun tämän mallin näin, tiesin mihin langat käyttäisin eikä tarvinnut kuin täydentää vähän.

Päädyin kutomaan omaa huviani nro 3 puikoilla ja saa nähdä miten käy. Koska huivi on jättimäinen ja täten myös painaa jonku verran, pelkäsin neuloksen olevan sillä tavalla löysähköä että se venyy ja se tulisi häiritsemään minua. Kolmosen puikoilla tulee kyllä napakkaa- toivottavasti ei liian. Ja huivista tulee luonnollisesti pienempi, mikä ei kuitenkaan ehkä haittaa ottaen huomioon alkuperäisen huivin mitat.


No, moni onkin jo saanut projektinsa päätöksen mutta minä en. Kova, selittämätön uupumus on vaivannut jo syksystä lähtien eikä se tunnu helpottavan. Päivällä haaveilen huivin kutomisesta illalla kun lapset saa nukkumaan, mutta valitettavan pian ne nukkumatti tulee noutamaan... Ruokavaliosta olen viime aikoina yrittänyt hakea apua; suuret määrät hedelmiä, kasviksia ja marjoja päivittäin. Ensimmäistä kertaa kokeilin smoothie bowlia- joo, niin last season!- ja oli ihan parasta, koko perhe tyykkäsi! Tällä kertaa laitoin avocadoa, mansikoita, mustikoita, banaania ja kauralesettä. Nyt on tankattu omegoita, kuituja,  vitamiinejä, flavonoideja ja antioksidantteja- ehkä se tästä!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti