sunnuntai 1. tammikuuta 2017

LOMA

F-I-N-A-L-L-Y-! Vihdoinkin loma. On ollut raskas syksy, kun olen päivätyön lisäksi opiskellut osa-aikaisesti koko syksyn ajan. 

Loma tuntuu eniten lomalta kun pääsee normaaleista arkiympyröistä pois. Tällä kertaa lähdimme Lappiin. Jo vuosien ajan olen haavellut pääseväni Titityyn lankakauppaan, mutta aina kun olemme ajaneet Jyväskylän ohi, kello on ollut jo niin paljon, että liike on ollut kiinni. Mutta täällä kertaa ei. Lupasin loppumatkan olla kiltisti, jos vaan pääsisin puoleksi tunniksi käymään kaupassa ;-) 
Sopimus tehtiin.

Jo pidemmän aikaa olen myös haaveillut Holst Garnin langoista, niitä kun usein näkee Isabell Kremerin ohjeissa- itselleni varsin mieluisia. Lankoja olen ihastellut Titityyn nettikaupan sivuilla useamman kerran ja hämmästellyt erittäin laajaa värivalikoimaa. 



Näihin päädyin. Varsin luonnonläheisiä sävyjä. Nettikaupan kautta olisin todennäköisesti päätynyt tilaamaan Holst Garn supersoftia mutta tunnusteltuani mallitilkkuja päädyin Coastiin.


Ihastelin Missä neuloimme kerran-blogissa esiteltyä pipoa- miehelle sitä ajattelin. Siihen käytettyä Loftia on suomessa myynnissä ainoastaan Titityyssä. Mies sai tulla kauppaan mukaan valitsemaan värejä- ja päättikin että ei tykkää Loftista se värillisten nyppyjen vuoksi - ja päädyimmekin valitsemaan pipoon Isagerin Tweed lankaa. Saa nähdä millainen lopputuloksesta tulee... Ulkona otetut kuvat on otettu keskellä päivää - kaamos!





Parhaissa lankakaupoissa on onnistuttu luomaan tunnelma joka saa asiakkaan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja tärkeäksi, eikä niin että päätavoite olisi myydä mahdollisimman paljon. Silti uskon, että juuri siksi kauppa käy - tällaisiin ihaniin lankakauppoihin haluaa aina uudestaan ja uudestaan...

   





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti