sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Jujuy



Tuo oranssihan ihan häikäisee! Jopa tällaisena harmaana helmikuisena päivänä.


Ihan kun olisi lentoon lähdössä- heh! Sain vihdoin valmiiksi Jujuy-huivin josta jo oranssin pipon valmistuessa haaveilin. Olisihan tuo ollut valmis jo yli kuukausi sitten, mutta toinen koivuisista KnitPron pyöröpuikon päistä katkesi- naps! Meni sitten oma aikansa ennen kuin ehdin hakea uuden.


Huivia oli mukava neuloa, koko ajan tapahtui jotain ja ohje oli hyvin kirjoitettu. Tosin ensimmäistä pitsiosuutta sain purkaa parikin kertaa ennen kuin ymmärsin katsoa miten reijät sijoittuu. Opin huivia kutoessa jotain uuttakin! Nimittäin tuon picot bind-off:in. Kivoja nypyjä, selkeästi lisää ilmettä huiviin!


Itse tykkään huivista etupuolelle sidottuna selkeästi enemmän. Ehkä nuorekkaampi tapa? 


Alunperinhän aloin kutomaan huivia itselleni, mutta melko pian oranssia osuutta kutoessani jouduin toteamaan, että ei oranssi ole sittenkään minun värini. Ei, ei vaan pysty. Huivi olisi täydellinen jos oranssi osuus olisi joko keskiharmaa tai ehkä pinkki. Tuo grafiitinharmaa Madelinetosh on täydellistä! Harmi vaan että arvokkaasta vyyhdistä meni leijonan osa tähän.


Pipo ja huivi tulee päätymään lahjapakettiin. Äitini täyttää pyöreitä ja hän on räväkämpien värien käyttäjä. Toivottavasti tykkää!

Malli: Jujuy by Joji Locatelli
Lanka: Madelinetosh Tosh sock, Hedgehog Skinny single ja mysteerilanka
Menekki: yhteensä 208g, oranssia lähes koko vyyhti pienemmistä puikoista huolimatta
Ostopaikka: Snurre
Puikot: nro 3 koivuiset (ohjeesta poiketen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti